Mooie groene beukenhaag kopen bij Boomkwekerij Van IJmeren

Wilt u zo’n mooie tijdloze beukenhaag als omheining van uw tuin? Bij Boomkwekerij Van IJmeren kunt u een mooie beukenhaag kopen. Wij zijn gespecialiseerd in beukenhagen en leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Steeds meer hoveniers, laanboomkwekerijen en particulieren kiezen dan ook voor onze haagbomen.

beukenhaag
beukenhaag

Nostalgische beukenhaag kopen

Met onze Fagus sylvatica haalt u een echte ouderwetse groene beukenhaag in huis. ‘s Winters worden de blaadjes bruin. Ze blijven lang hangen en ritselen in de wind. Dit roept een bepaalde sfeer op van vroeger die veel mensen aanspreekt. Vooral oude boerderijen kunnen eigenlijk niet zonder zo’n landelijke beukenhaag.

Kies voor Boomkwekerij Van IJmeren

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding haagplanten.                                                                                                          
  • Bezorgen en aanplanten beukenhaag mogelijk.
  • Eenvoudig online bestellen

De Fagus sylvatica en andere haagplanten kunt u het beste online bestellen. We hebben namelijk niet alle maten altijd op voorraad. Als u het even van tevoren doorgeeft, zetten wij de haagplanten voor u klaar en komt u nooit voor niets. Desgewenst kunnen we de beukenhaag bij u thuis laten bezorgen en zelfs voor u aanplanten.

Hoeveel beukenhaag moet ik op 1 meter planten?

Als u een enkele rij poot plant u er 5 a 6 op een meter. Als u een dubbele rij poot dan plant u er 7 op een meter. Een dubbele rij zit eerder dicht dan een enkele rij

1. Beukenhaag op een enkele rij

2. Beukenhaag op een dubbele rij

 

Hoe moet ik de Beukenhaag planten?

Het eerste waar u voor moet zorgen is dat de bodem een goede structuur heeft. Dat betekent dat er geen stenen of grote, harde voorwerpen in mogen zitten. Het beste is om er aanplantgrond bij te doen. Maar ook de grond een beetje mengen met zand kan al goed helpen. Graaf een brede gleuf voor de beukenhaag afhankelijk van de breedte van de wortels. Ze moeten er ruim in staan. de diepte van de gleuf ongeveer 30 centimeter en de breedte van de gleuf ongeveer 40cm. Nu kunt u de beukenhaag planten. Meng de aanplantgrond of het zand met de grond die u er net heeft uitgeschept. Bij een enkele rij plant u de haag 20 centimeter uit elkaar. Bij een dubbele rij plant u ze 15 cm uit elkaar.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Een greep uit ons assortiment

Groene Beukenhaag

Fagus sylvatica Haag
De Fagus sylvatica is de echte ouderwetse groene beukenhaag. In de winter wordt het blad bruin en blijft lang hangen.…
Vanaf 3,60

Rode beukenhaag

Fagus sylvatica 'Atropunicea' Haag
De Fagus sylvatica atropunicea, ook wel de rode beuk genoemd is een beukensoort die geschikt is voor haag. In de…
Vanaf 4,10
  • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
  • Rechtstreeks uit de Kwekerij
  • Accessoires direct meebestellen
  • Eigen Bezorgdienst
  • Hele jaar door leverbaar
  • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i