Dé natuurlijke
boomkweker

Bomen online kopen

natuurlijk-kweken

Voor het kopen van mooie en sterke bomen hoeft u uw huis niet meer uit. Bij Boomkwekerij Van IJmeren, specialist in het opkweken en vormen van bomen, kunt u bomen online kopen. Bomen die in overleg opgehaald worden of thuis worden afgeleverd en die sterk zijn en goed aanslaan.

Het aanbod in de webshop

In onze webshop vindt u de diverse bomen die wij online aanbieden. Een breed assortiment laanbomen, maar ook de bolbomen, kubusbomen en leibomen zijn goed vertegenwoordigd. Al onze bomen zijn van de hoogste kwaliteit en opgekweekt door experts. We zijn tevens gespecialiseerd in handveredeling. Het resultaat hiervan is dat als u bij ons bomen koopt, u een boom ontvangt die sterk is en na plaatsing uitgroeit tot een prachtig geheel.

Bomen die u online koopt bij Van IJmeren zijn vers gerooid en kunnen, indien gewenst, met kluit geleverd worden. Kiest u ervoor dat we de bomen bij u afleveren, dan is ook het door ons laten aanplanten ervan mogelijk.

Professionals en particulieren

Van IJmeren boomkwekerij levert bomen aan hoveniers of kwekerijen, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Wie er ook voor kiest onze bomen online te kopen, wij verzekeren hen van:

  • Sterke bomen
  • Hoge kwaliteit bomen
  • Vers gerooide bomen

De bomen kunnen desgewenst bij u thuis afgeleverd worden of opgehaald worden bij ons in Opheusden. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Onze seizoensfavorieten

Perzische Slaapboom ‘Ombrella’

Albizia julibrissin 'Ombrella'
De Albizia julibrissin 'Ombrella' ook bekend als de Perzische slaapboom kan 6-10 meter hoog worden wanneer hij niet wordt gesnoeid. U kunt deze boom mooi in vorm en hoogte houden door hem regelmatig te snoeien. De Perzische slaapboom heeft een grijze bast en twijgen die kleuren van groen naar bruin. De geveerde bladeren worden ongeveer 40 centimer groot. In juli en augustus bloeit deze slaapboom met schitterende zuiver rozerode bloemen die bijen en vlinders aantrekken. Deze boom heeft zoals vrij gebruikelijk geen stekels of doorns en is niet giftig. De Perzische slaapboom is een gemakkelijke boom die droogte verdraagt en prima kan groeien op droge grond. Deze boom wordt vaak toegepast in parken, grote tuinen, kleine tuinen en patiotuinen. Oorspronkelijk komt deze boom uit Tarbes, Frankrijk in 1990.
Vanaf 84,50

Hortensia Bolvorm ‘Bodensee’

Hydrangea macrophylla 'Bodensee'
De Hydrangea Macrophylla Bodensee is een Bolhortensia. Hij krijgt blauw tot lilakleurige bolbloemen. Hij bloeit op oud hout. Hortensia online kopen / bestellen.
7,95

Valse Christusdoorn

Gleditsia triacanthos inermis
De Valse Christusdoorn is een boom die grillig groeit. Er komt groen blad aan. Het is ook een redelijk snelle groeier. Het is de doornloze Valse Christudoorn. In de herfst krijgt de boom geel blad.
Vanaf 76,90
  • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
  • Rechtstreeks uit de Kwekerij
  • Accessoires direct meebestellen
  • Eigen Bezorgdienst
  • Hele jaar door leverbaar
  • Aanplanten mogelijk
i i