Dé natuurlijke
boomkweker

Dakplataan bestellen

Een dakplataan bestellen bij Boomkwekerij Van IJmeren

Een dakplataan bestellen doet u niet zomaar. U weet wat u wilt en dat is een boom van topkwaliteit. Bij Boomkwekerij Van IJmeren leveren we u die. Dankzij jarenlange ervaring en kennis die we bij het blijven doorontwikkelen van onze teelttechniek hebben opgedaan, leveren we de bomen die u in gedachte had.

Online aanschaffen

Kiest u ervoor een dakplataan te bestellen bij Van IJmeren dan kunt u een sterke boom verwachten met grote groene bladeren. Door de unieke vorm is een dakplataan uitstekend geschikt als natuurlijke parasol. De dakplataan die u bij ons kunt kopen is verkrijgbaar met een stamomtrek van 10/12 of 12/14 centimeter en heeft een stamhoogte van 230 centimeter in de pot. De gewone plataan is verkrijgbaar in meerdere maten. Zo kunt u kiezen voor de Platanus Hispanica Dakboom, Dakplataan ‘Alphens Globe’ of een meerstammige Dakplataan.

De dakplataan planten

Wanneer u een dakplataan gaat planten is het een goed idee om vooraf advies in te winnen. Bij Van IJmeren kunnen we u bijvoorbeeld vertellen of het nodig is de plataan te ondersteunen met boompalen of niet. Ook geven we u graag meer tips over de afstand die u tussen de diverse bomen moet houden, wanneer u meer dan één dakplataan gaat planten. Neem contact met ons op.

Direct online een dakplataan bestellen

U kunt uw dakplataan in onze webwinkel kopen. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Heeft u nog vragen over de dakplataan, dan kunt u contact opnemen. Wij vertellen er u graag meer over. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

dakplataan-bestellen

  • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
  • Rechtstreeks uit de Kwekerij
  • Accessoires direct meebestellen
  • Eigen Bezorgdienst
  • Hele jaar door leverbaar
  • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i