Bezorgservice

Onze bezorgdienst

Wij bezorgen bestellingen in België voor standaard € 135,-. Vanaf € 750,- wordt uw bestelling gratis bezorgd door heel België. De levertijden in België zijn ca 3-5 weken, afhankelijk van waar u woont. Uw bestelling ophalen op onze kwekerij in Opheusden (NL) is altijd mogelijk, en kan vaak binnen een week na bestelling.            

Hoe wordt het gelost?

De bomen worden gelost naast de bus. Als de plantlocatie eenvoudig te bereiken is, dan is het ( in overleg met de chauffeur ) mogelijk om de bomen bij het plantgat te lossen. Dit wordt ter plekke beoordeeld door onze chauffeur. 

Waarmee wordt er bezorgd?

Een boom weegt al snel enkele tientallen tot honderden kilo’s. Het bezorgen, lossen en planten van de bomen is zwaar en speciaal werk. We werken daarom met eigen chauffeurs die hier behendig mee om kunnen gaan. Hele grote en zware bomen worden bezorgd door onze geselecteerde transportbedrijven.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij plannen de routes van de bestellingen gecombineerd. Zo besparen we kosten en het milieu. De klant kan altijd een voorkeur opgeven, waar wij rekening mee proberen te houden. Van IJmeren bepaalt echter de leverdatum. De leverdatum gaat altijd in overleg met de klant, en kan altijd verschoven worden indien noodzakelijk.