Roodbladige Sierkers Meerstammig

Prunus serrulata 'Royal Burgundy' Meerstammig

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

De Prunus serrulata ‘Royal Burgundy’ Meerstammig, ook wel de Roodbladige Japanse Sierkers Meerstammig genoemd, is een aantrekkelijke sierkers die uw tuin een mooie uitstraling geeft. Deze Japanse sierkers staat bekend om zijn opvallende bloei en mooie donkerrode bladeren.

In het voorjaar bloeit deze boom uitgebreid met lichtroze bloemen. Gedurende de rest van het groeiseizoen behoudt de boom zijn donkerrode blad, waardoor het een goed contrast vormt met andere bomen en planten in de tuin.

Met een hoogte van ongeveer 6 tot 8 meter is de ‘Royal Burgundy’ Meerstammig geschikt voor tuinen van verschillende groottes, en kan eventueel zelfs in een (grote) border gezet worden. Het is een gemiddelde groeiende en een goed winterharde boom die weinig onderhoud vereist.

Deze sierkers gedijt het beste in een zonnige omgeving met goed doorlatende grond. Of je nu een opvallende toevoeging aan je tuin zoekt of je border wilt verfraaien, de Prunus serrulata ‘Royal Burgundy’ Meerstammig is een goede keuze. Voeg een vleugje Japanse elegantie toe aan je buitenruimte met deze aantrekkelijke en relatief onderhoudsvriendelijke boom.

Geschikt voor

tuinen en parken

Blad

roodbruin

Bloemen

roze

Bodemvochtigheid

kan niet op te natte grond

Hoogte

6 – 8 m, klein

Winterhard

goed

Standplaats

halfschaduw, Zon

Groenblijvend

nee

Sierwaarde

blad, bloei

Windbestendig

goed

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Klanten kochten ook:

Sierpeer Meerstammig

Pyrus calleryana 'Chanticleer' Meerstammig
De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ / Sierpeer Meerstammig, heeft groen blad dat in de herfst mooi verkeurt in gele en rode…
Vanaf 89,40

Perzisch IJzerhout Meerstammig

Parrotia persica Meerstammig
Parrotia perscia Meerstammig, ook wel Perzisch IJzerhout genoemd, wordt een middelgrote meerstammige struik/boom. Het is familie van de toverhazelaar. De…
Vanaf 61,00

Amberboom Meerstammig

Liquidambar styraciflua Meerstammig
De Amberboom meerstammig liquidambar styraciflua is een snelgroeiende meerstammige struik. Uiteraard kunt u deze struik kleiner houden door regelmatig in…
Vanaf 79,50

Blazenboom Meerstammig

Koelreuteria paniculata Meerstammig
De Meerstammige Koelreuteria Paniculata heeft verschillende Nederlandse namen. Wordt ook vaak de Zeepboom of de Chinese Vernisboom genoemd. Het wordt…
Vanaf 249,50
 • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Accessoires direct meebestellen
 • Eigen Bezorgdienst
 • Hele jaar door leverbaar
 • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i