Roodbloeiende Sierappel Meerstammig

Malus toringo 'Scarlett' Meerstammig

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

De Malus toringo ‘Scarlett’ Meerstammig (Roodbloeiende Sierappel Meerstammig) is een aantrekkelijke sierappelboom die een mooie toevoeging is aan elke tuin. Met een hoogte van ongeveer 3 tot 4 meter is deze boom uitermate geschikt voor grote en kleine tuinen. Zijn compacte vorm en overvloedige bloei maken het een populaire keuze.

In het voorjaar bloeit deze sierappel met opvallende roze tot rode bloesems van april tot mei, wat de boom een levendige uitstraling geeft en insecten aantrekt. Gedurende de zomer heeft de boom donkergroene bladeren die voor schaduw zorgen, en in de herfst veranderen de bladeren in warme tinten zoals rood, oranje en geel.

Tijdens de late herfst verschijnen kleine vruchten aan de takken, hoewel ze niet geschikt zijn voor consumptie. Deze sierappeltjes blijven vaak tot in de winter aan de boom hangen, waardoor de ‘Scarlett’ visueel aantrekkelijk is gedurende alle seizoenen.

De Malus toringo ‘Scarlett’ Meerstammig kan op alle grondsoorten, zolang het maar niet te nat is, en heeft een zonnige standplaats nodig voor optimale bloei. Het onderhoud is over het algemeen minimaal, waardoor deze sierappelboom geschikt is voor zowel beginnende als ervaren tuiniers.

Kortom, met zijn opvallende bloesems, herfstkleuren en charmante vruchten voegt de Malus toringo ‘Scarlett’ Meerstammig een aangename uitstraling toe aan elke tuin. Maak uw buitenruimte compleet met deze mooie sierappelboom.

Geschikt voor

tuinen en parken

Blad

groen

Bloemen

donkerroze, rood

Bodemvochtigheid

kan op droge grond

Grondsoort

alle

Herfstkleur

geel, oranje

Hoogte

3 – 4 m, klein

Kroon

rond, onregelmatig

Vruchten

rood

Winterhard

goed

Standplaats

Zon

Groenblijvend

ja

Sierwaarde

bloei, vruchten

Windbestendig

goed

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Klanten kochten ook:

Beverboom Meerstammig

Magnolia kobus Meerstammig
De Magnolia Kobus Meerstammig wordt ook wel de Beverboom Meerstammig genoemd. Het wordt een brede niet al te hoge meerstammige…

Sierappel ‘Mokum’ Meerstammig

Malus 'Mokum' Meerstammig
De Meerstammige Malus ‘Mokum’ wordt een struik met een redelijk dicht vertakte eironde kroon. En krijgt roodbruinachtige blaadjes. In het…

Magnolia ‘Susan’ Meerstammig

Magnolia 'Susan' Meerstammig
De Magnolia Susan Meerstammig is een paars / rose magnolia. Met mooie grote bloemkelken. Hij bloeit van april tot mei.…

Laurier Meerstammig

Prunus laurocerasus 'Caucasica' Meerstammig
De Prunus laurier Caucasica of Laurierkers is een winterharde groenblijvende meerstammige struik. Het blad is donkergroen van kleur en de…
 • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Accessoires direct meebestellen
 • Eigen Bezorgdienst
 • Hele jaar door leverbaar
 • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i