Mammoetboom

Sequoiadendron giganteum

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Mammoetboom Sequoiadendron giganteum 

De Sequoiadendron giganteum is de bekende Mammoetboom. Hij valt onder de coniferenfamilie. En kan in zijn natuurlijke leefomgeving wel 100 meter hoog worden, en stamdoorsnede van wel 10 meter krijgen. In de Europese landen blijft hij veel kleiner. Ongeveer 30 meter. Er komt een dikke schors omheen, ter bescherming voor bosbranden. Hij krijgt scherpe blauwgroene naalden, en roodbruine kegels. Geschikt voor alle grondsoorten en kan tegen wind. Zoekt u een prachtige mammoetboom voor in de tuin? Dan bent u bij onze boomkwekerij op de juiste plaats. Wij hebben een uitgebreid assortiment van bomen en planten. Veel van deze bomen en planten hebben wij ook op voorraad, zodat ze snel in uw prachtige tuin kunnen staan. Wij verkopen onder ander een Sequoiadendron giganteum. In deze tekst bespreken wij enkele eigenschappen van deze boom. Ook gaan wij nog even in op de voordelen van de webshop en wat wij u als wij bedrijf zoal kunnen bieden. 

Een snelgroeiende boom

Gaat u voor de mammoetboom? Dan gaat u voor een snelgroeiende boom. Daar kan uw tuin veel profijt van hebben. Het is immers belangrijk om uw tuin te voorzien van prachtige bomen, want dit is het uithangbord van uw huis. De tuin maakt met deze boom een goede eerste indruk aan bezoekers. Met een mammoetboom geeft u de tuin extra volume. In een natuurlijke omgeving kan deze boom wel 100 meter groot worden! In de Europese landen blijft hij gelukkig veel kleiner (30 – 50 meter). 


Geschikt voor alle grondsoorten

Veel bomen kunnen alleen in een specifieke grond geplaatst worden. Dat is bij de mammoetboom gelukkig niet het geval. Deze boom is geschikt voor alle grondsoorten en is ook nog eens windbestendig. Woont u dus aan de kust of op een andere winderige locatie in Nederland? Dan kunt u deze boom ook prima bestellen en in uw tuin plaatsen. Heeft u geen groene vingers en laat u liever de boom door ons plaatsen? Dan kunt u dit aangeven bij de bestelling. Daar geven wij meerdere serviceopties. 


Beschikbaar in verschillende maten

In onze webshop hebben wij verschillende soorten mammoetbomen. U kunt de verschillende maten op de productpagina vinden. Wilt u een mammoetboom met spoed ontvangen? In dat geval heeft u ook de mogelijkheid om de boom bij ons bedrijf op te halen. Als uw auto is voorzien van een trekhaak, dan kunt gratis van onze aanhangwagen gebruikmaken. Wilt u de boom liever laten bezorgen? Ook dan staan wij als bedrijf voor u klaar. 


Een boomkwekerij met veel ervaring

Als boomkwekerij zijn wij al een lange tijd actief binnen de sector. We zijn een familiebedrijf met veel ervaring en leveren naast kwalitatieve bomen en planten ook een uitstekende service. In onze webshop hebben wij een handig filtersysteem, zodat u gericht kunt zoeken tussen de verschillende soorten bomen. Ook bij eventuele problemen staat onze klantenservice graag voor u klaar. Dit heeft ons veel tevreden positieve beoordelingen opgeleverd en daar zijn we hartstikke trots op. 

Wilt u eerst graag een kijkje nemen in ons bedrijf? U bent van harte welkom. We zien u snel!

 

Windbestendigheid

goed

Blad

blauwgroene naalden

Grondsoort

alle grondsoorten

Hoogte

30 – 50 m, groot

Kroon

piramidevorm

Type-vorm

Beveerd

Vruchten

roodbruine kegels

Winterhard

redelijk

Standplaats

Zon

Groenblijvend

ja

Sierwaarde

blad

Windbestendig

goed

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Klanten kochten ook:

Plaatshouder

Canadese hemlock

Tsuga canadensis
De Tsuga canadensis is een boom met een doorgaande top. Hij kan als beveerd en als hoogstam boom geplant worden.…
Vanaf 23,70

Oostenrijkse Den

Pinus nigra nigra
Oostenrijkse Den Pinus nigra nigra  De Pinus nigra nigra wordt een zeer grote boom. De boom krijgt een opvallende schors.…
Vanaf 143,20

Portugese laurier ‘Brenelia’

Prunus lusitanica 'Brenelia'
De Prunus Lusitanica Brenelia is een Portugese Laurier. Deze lijkt erg veel op de Angustifolia. Hij heeft iets langwerperige bladeren,…
Vanaf 140,60

Olijfwilg – Zilverbes

Elaeagnus ebbingei
Olijfwilg Zilverbes Elaeagnus ebbingei De Elaeagnus ebbingei is een zeer sterke groenblijvende boom, vooral geschikt voor aan de kust. Hij…
Vanaf 105,60
 • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Accessoires direct meebestellen
 • Eigen Bezorgdienst
 • Hele jaar door leverbaar
 • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i