Dé natuurlijke
boomkweker

Annabelle

Hydrangea arborescens 'Annabelle'
De Hydrangea Arb. Annabelle is een veel voorkomende Hortensia met mooie witte bollen. Ook wel de Bolhortensia genoemd. Hij bloeit rijk op 1 jarig hout. Deze Hortensia mag ieder jaar terug gesnoeid worden. Annabelle online kopen / bestellen.
11,10

Fluweelhortensia

Hydrangea aspera 'Macrophylla'
De Hydrangea aspera Macrophylla of de Fluweelhortensia heeft behaard blad wat fluweelachtig aanvoelt. Hij krijgt paarsachtig met witte bloemen. Hortensia online kopen / bestellen.
17,60

Hortensia ‘Limelight’

Hydrangea paniculata 'Limelight'
De Hortensia Limelight wordt ook wel de Pluimhortensia genoemd. Hij krijgt geel - groene pluimen die later naar creme verkleuren. De pluimen hebben een kegelachtige vorm en kunnen 15 tot 25 CM worden. Hortensia online kopen / bestellen
Vanaf 11,10

Hortensia ‘White Wave’

Hydrangea Macrophylla 'White Wave'
De Hydrangea Macrophylla White Wave krijgt mooie witte schermachtige bloemen. Het tweejarig hout ieder jaar terugsnoeien. Eenjarig hout moet blijven zitten voor de volgende bloei. Hortensia online kopen / bestellen
9,80

Hortensia Bolvorm ‘Alpengluhen’

Hydrangea macrophylla 'Alpenglühen'
De Hydrangea Macrophylla Alpengluhen is sterke winterharde Bolhortensia. De bollen hebben een doorsnede van 10-20 CM en zijn dieprood van kleur. Bolhortensia kopen / online bestellen .
9,80

Hortensia Bolvorm ‘Bodensee’

Hydrangea macrophylla 'Bodensee'
De Hydrangea Macrophylla Bodensee is een Bolhortensia. Hij krijgt blauw tot lilakleurige bolbloemen. Hij bloeit op oud hout. Hortensia online kopen / bestellen.
7,95

Hortensia Bolvorm ‘Bouquet Rose’

Hydrangea macrophylla 'Bouquet Rose'
De Hydrangea Macrophylla Bouquet Rose is een vroegbloeiende Bol Hortensia met meestal lichtrose bloemen. Soms zijn de bloemen lichtblauw. Hortensia online kopen / bestellen
9,80

Hortensia Bolvorm ‘Soeur Therese’

Hydrangea macropylla 'Soeur Thérèse'
De Hydrangea Macrophylla Soeur Therese is een Bolvormige Hortensia. De bloemen zijn in het beginstadium lichtgroen, als ze helemaal open gaan zijn ze prachtig wit. Hortensia online kopen / bestellen.
9,80

Hortensia’s kopen

Hydrangea macrophylla, de hortensia met de grote bolvormige bloemen met diverse kleuren. Hortensia’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. er zijn wel 100 soorten hortensia’s. Bij Van IJmeren kun verschillende soorten online bestellen.

 

Hydrangea macrophylla kopen

Wilt u uw tuin verbouwen, opknappen of aanvullen: overweeg dan om een hydrangea macrophylla te kopen: een van de mooiste sierplanten ook wel “gewone” hydrangea genoemd. Dit is zeker geen gewone plant: met zijn bolvormige schermen is deze sierheester een verrijking voor uw tuin! Deze heester is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Een hydrangea macrophylla kopen? – kijk op www.vanijmeren.nl voor ons uitgebreide hydrangea aanbod.

Hortensia annabelle: het wonder voor uw tuin

De Hortensia annabelle ook wel “Soeur Therese” Hydrangea arborescens genoemd is een speciale bolheester die verkleurt van limoengroen naar wit. Deze plant doet wonderen voor uw (ver)nieuwde tuin! Half schaduw is de beste plek voor deze lievelingsplant van velen. Het onderhoud is makkelijk: ieder jaar bijmesten en indien nodig snoeien. Deze planten groeien relatief langzaam dus veel werk is dat niet. En dan kunt u weer vele maanden genieten van de prachtige bloemen.

Hydrangea’s: kleurbepalers in uw tuin of kuip

Hydrangea’s bepalen echt de kleur van uw tuin met hun grote vaak bolvormige bloemschermen. En u heeft de kleuren voor het uitkiezen: wit, roze, rood, lila, paars, blauw. Koop de planten allemaal in een kleur of maak uw tuin speels met een variatie aan kleuren. De kleur wordt mede bepaald door de zuurgraad in uw grond. Als er meer kalk in de grond zit wordt de kleur (meer) roze. Een zuurdere grond (bijvoorbeeld door toevoeging van aluminium sulfaat) zorgt voor een (meer) blauwe kleur. Zo kunt u zelfs de kleuren laten veranderen over de jaren. Hortensia’svoelen zich ook prima op hun gemak in een (grotere) kuip: zo kunt u ze ook verplaatsen en uw tuin iedere keer weer een ander aanzien geven. Ook binnenshuis kunt u genieten van uw sierheester: knip eens wat verse bloemen af voor een vaas of droog er een aantal voor wat zomer gevoel in de woonkamer tijdens de wintermaanden.

  • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
  • Rechtstreeks uit de Kwekerij
  • Accessoires direct meebestellen
  • Eigen Bezorgdienst
  • Hele jaar door leverbaar
  • Aanplanten mogelijk
i i