Dak Zilverlinde

Tilia tomentosa 'Brabant' Dakboom

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

De Tilia tomentosa ‘Brabant’ dakvorm (daklinde) heeft een brede kegelvormige kroon met groen blad dat in de herfst licht geel kleurt. In juli verschijnen er sterk geurende bloemen. Geschikt voor alle grondsoorten.

Daklinde: natuurlijk en sfeervol.

Dakbomen winnen steeds meer aan populariteit en verwonderlijk is dat niet. Wie wil nu geen daklinde op het terras? Een dakboom geeft een bepaald vakantiegevoel, zorgt meteen voor een soort van uitgelaten en ontspannen vakantiesfeer. Het is wél zaak een kwalitatief goede daklinde of andere dakboom te kopen, bomen die op de juiste wijze zijn ontwikkeld dus en waaraan u lang plezier beleeft. Daklinde kopen? Kijk op onze site voor ons uitgebreide aanbod. Een daklinde bestellen kan vervolgens eenvoudig via onze website.

Daklinde kopen

Dakbomen worden dus vooral gebruikt op het terras. Als finishing touch. Wij hebben daklindes die ook meteen voor die sfeer zorgen, onze bomen zijn namelijk al ontwikkeld en de bladgroei zorgt al meteen voor de gewenste schaduw. Een daklinde zorgt voor de zo typische zomerse sfeer. Alsof je ergens in Spanje op een terras zit. Onze dakbomen zijn van uitstekende kwaliteit, van de beste kwaliteit zeg maar gerust. Behalve sfeer worden de dakbomen vaak gebruikt als natuurlijke parasol. Praktischer dan een gewone parasol ook, want je hoeft je geen zorgen te maken dat je ‘parasol’ weg waait en bovendien hoef je niet met de voet van een parasol te slepen; doorgaans een loodzwaar karwei. Dakbomen zijn behalve mooi en sfeervol dus ook gewoon erg praktisch. En het mooie is, bij ons bestel je je droomboom gewoon online. Een daklinde bestellen kan gewoon via onze site. Vanaf je terras dus, achter een welverdiend drankje na een dag hard werken.

Linde dakboom kopen

Er zijn verschillende soorten dakbomen beschikbaar; van Chinese moerascipres tot de dakeik en de dakmagnolia. Ook de dakplataan, de dakprunus, de daksierappel en de daktulpenboom behoren tot ons uitgebreide assortiment. En nogmaals: een linde dakboom kopen en een linde dakboom bestellen doet u online. U hoeft er de stoel niet voor uit en dus uw terras niet voor af.


Mediterraanse tintje

Daklindes geven dat Mediterraanse tintje aan je terras achter je eigen huis. Bovendien: je kunt de dakbomen gewoon laten staan. Een door ons geleverde dakboom komt de winter prima door en zorgt in de volgende zomer voor bladgroei en is daardoor dé ideale parasol voor elk terras. En wees eerlijk: een natuurlijke parasol staat toch ook veel beter dan een gewone parasol? Laat u overtuigen en kijk op onze site voor het complete aanbod. Daklinde bestellen, daklinde kopen ? U bent bij ons aan het enige juiste adres. Voor wie op vakantie wil op eigen terras.

Blad

groen, grijsgroen

Bodemvochtigheid

kan op droge grond

Grondsoort

alle

Type-vorm

dakboom, dakvorm

Verharding

verdraagt verharding

Afmeting vierkant dak

L120 cm x B120 cm

Diameter kruisdak

150 cm

Diameter vierkant dak

150 cm

 • Gratis bezorgd vanaf €495,- in Vlaanderen. Daaronder 125,- euro.
 • 1750+ Uitstekende Reviews.
 • Eigen Bezorgservice voor Vlaanderen.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Klanten kochten ook:

Dak Iep

Ulmus glabra 'Camperdownii' Dakboom
De dakiep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) is een bladverliezende boom. De bladeren van de dakiep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) zijn groot, ruw…
Vanaf 137,40

Dak Sierkers

Prunus serrulata 'Kanzan' Dakboom
De Prunus serrulata ‘Kanzan’ Dakvorm of de Dak Sierkers heeft donkergroen blad dat in de herfst geel tot oranje kleurt.…
Vanaf 95,80

Dak Moerascipres

Metasequoia glyptostroboides Dakboom
De Metasequoia glyptostroboides wordt ook wel de chinese moerascipres genoemd en is een sterk groeiende en bladverliezende conifeer. De boom…
Vanaf 118,50

Dakplataan

Platanus hispanica Dakboom
De Platanus acerifolia dakvorm / dakplataan is een snelgroeiende boom met groot groen blad. De boom krijgt een afschilferende bast…
Vanaf 125,00
 • Beoordeeld 9/10 (1500+ beoordelingen)
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Accessoires direct meebestellen
 • Eigen Bezorgdienst
 • Hele jaar door leverbaar
 • Aanplanten mogelijk
Website: Van Suilichem Online BV
i i